Més policia a Castelldefels

Reunió de l’alcaldessa Miranda amb els comandaments policials. Foto: Ajuntament

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, vol reunir-se amb el conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, per demanar-li més presència policial a l’avinguda dels Banys, una zona que els darrers caps de setmana ha experimentat una concentració de botellots i altres incidents que han afectat la seguretat.

Miranda ho va expressar així el passat dia 7 després de mantenir una reunió amb el regidor de Governació, Jordi Planell; el cap de l’àrea bàsica dels Mossos d’Esquadra; el responsable de la comissaria de la policia catalana a Castelldefels, i el cap de la policia local. Miranda va comentar-los la seva “inquietud” davant algunes situacions que s’ha produït a la zona de l’avinguda dels Banys, un espai que concentra establiments d’oci nocturn i terrasses.

Així i tot, els responsables de la seguretat a la ciutat van indicar que les dades sobre delictes a Castelldefels han millorat respecte de l’any anterior.

Més recursos per a seguretat

El líder del PP, Manuel Reyes, ha criticat la situació que es viu a la zona i reclama “més recursos” de seguretat a l’Ajuntament “La inseguretat ha crescut a Castelldefels, sobretot els caps de setmana, durant els quals proliferen botellots incontrolats, actes vandàlics i fins i tot apunyalaments”, va expressar va uns dies Reyes. I és que fa una setmana un jove va rebre una punyalada quan, segons publica El Caso, estava defensant dues noies que estaven sent assetjades per un altre grup a la mateixa avinguda dels Banys. El jove va haver de ser ingressat a l’Hospital de Bellvitge en estat greu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram