Lliçó inaugural del curs 2019-2020 de l’Escola de la Dona. Foto: Diputació

L’Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona recuperarà les classes presencials el pròxim curs 2021-2022. Aquesta tornada a les aules –que es farà seguint les mesures de seguretat vigents i amb limitacions en l’aforament– no implicarà, però, la desaparició de la formació en línia, ja que es mantindrà en alguns cursos per afavorir la participació.

La direcció de l’Escola ha decidit apostar aquest nou curs per oferir més de 200 cursos en tres modalitats diferents: presencial, semipresencial i online. Pel que fa als cursos més condicionats per l’assistència, des del centre s’han programat un nombre concret de sessions presencials que es combinaran amb classes en línia per així evitar desplaçaments, conciliar horaris i oferir un ritme d’estudi més flexible per als alumnes. La formació es continuarà impartint a les aules de l’Espai Francesca Bonnemaison, situat al número 7 del carrer de Sant Pere Més Baix de Barcelona.

En aquest sentit, i després de l’experiència de l’any passat, alguns dels cursos de l’Escola s’impartiran 100% en format online, ja que s’ha comprovat que aquesta modalitat permet accedir a una formació de qualitat a persones que no podrien pel seu lloc de residència llunyà o per la impossibilitat de conciliar horaris professionals o familiars.

El curs passat, l’Escola va tenir un total de 1.731 alumnes matriculats, un 30% dels quals era de fora de la ciutat de Barcelona, xifra que suposa el percentatge més alt que s’ha assolit mai. També destaca que un 10% dels estudiants van estrenar-se al centre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram