L’Ajuntament de Castelldefels. Foto: Arxiu

Fet insòlit a la ciutat. El govern municipal liderat pel PP, que actualment està en minoria al plenari, haurà d’aplicar uns pressupostos presentats per l’oposició. I és que PSC, ICV-EUiA i CDC, que sumen majoria, van forçar que s’aprovessin els comptes que ells –al marge del govern– havien acordat.

En un comunicat conjunt, els tres partits a l’oposició justifiquen aquesta maniobra perquè “Castelldefels no es mereixia arrossegar un any més els pressupostos municipals de l’any anterior, que fins ara s’havien prorrogat”, deixant de banda “que les necessitats de la ciutat han variat en aquests darrers dos anys i els pressupostos ho havien de reflectir”.

Els nous comptes, que finalment també vam comptar amb el vot favorable del PP, UDC, AVVIC i el regidor no adscrit –es van aprovar, per tant, per unanimitat–, posen èmfasi en àmbits com l’educació, els serveis socials i el foment de l’ocupació. En aquest sentit, l’alcalde Reyes –que no es pronuncia sobre el fet que els comptes aprovats siguin els de l’oposició– dóna suport als pressupostos i assegura que el més important d’aquests comptes “són els ajuts a les persones, l’aposta per l’ocupació i, sobretot, garanteixen la realització d’inversions”. “També reforcen l’àmbit de l’educació i contemplen l’acord del quart institut”, afegeix l’alcalde, que evita entrar en polèmiques.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram