Un instant de l’operació policial dins del pis, al barri de Collblanc de l’Hospitalet. Foto: Mossos

Una operació conjunta entre la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet i agents dels Mossos d’Esquadra va permetre desmantellar un narcopís que s’havia instal·lat al carrer Rafel de Campalans, al barri de Collblanc. En el mateix habitatge, al febrer ja s’havia desmantellat un altre punt de venda de drogues gràcies a una altra operació policial.

Els agents van detenir tres homes que van quedar en llibertat amb càrrecs després d’irrompre al pis dimecres 16 de desembre al matí. Quan hi van entrar, el principal sospitós va tirar una ronyonera per la finestra que feia servir per guardar la cocaïna que venia i els diners que guanyava amb la venda. Ell també va intentar escapar-se per la finestra, però el desplegament policial ho va impedir.

Els cossos policials van posar en marxa la investigació a l’octubre, quan diversos veïns del bloc van denunciar el tràfec de persones que hi havia constantment en aquell pis. Els agents van descobrir que tres homes es dedicaven a vendre-hi cocaïna i que també oferien espais perquè els clients la consumissin allà mateix. També van saber que hi havia dues dones que es prostituïen.

De fet, durant l’operació una d’elles també va ser detinguda per un presumpte delicte de furt després de ser acusada d’haver robat objectes personals i diners d’un consumidor. Al pis, els agents van trobar cocaïna en roca, bàscules de precisió i mil euros en efectiu.