Membres de l’entitat durant l’entrega de firmes. Foto: Salvem el Parc de l’Alhambra

La plataforma Salvem el Parc de l’Alhambra ha entregat a l’Ajuntament més de 6.000 firmes de veïns i veïnes que volen conservar aquesta zona verda del barri. Amb aquesta mesura, l’entitat també vol demostrar al govern liderat per Núria Marín el rebuig que ha despertat la seva proposta de construir el nou poliesportiu del barri en aquest punt, en comptes de fer-lo on hi ha les pistes del Gasòmetre, tal com estava previst en el projecte inicial.

Un dels pròxims passos que vol fer l’entitat per reivindicar els seus arguments en contra de construir el nou poliesportiu al parc és parlar al Ple que s’ha de celebrar dimecres 27. La plataforma espera tenir cinc minuts per defensar la integritat del parc, per demanar que es recuperin les pèrgoles i que es reformi el parc i perquè, en cas que es faci un referèndum, no s’inclogui l’opció de fer el poliesportiu a l’Alhambra. A més, asseguren que estan disposats a defensar la seva postura fins al final i, si cal, portaran el cas a la justícia.

“SENSE INFORMACIÓ”
A les queixes dels veïns s’hi suma el fet que ERC denuncia que no té accés a la documentació. El principal partit de l’oposició explica que el govern municipal no li ha facilitat ni els projectes tècnics ni els estudis sobre les diferents propostes d’ubicació del nou poliesportiu, sigui al Gasòmetre, al Parc de l’Alhambra o en un altre espai alternatiu.

Per això, els republicans asseguren que el PSC està vulnerant el dret dels regidors a l’accés a la informació pública, obstruint la seva tasca, i dividint el barri per la seva “manca de transparència”.