El grup Manel ha exhaurit les entrades del concert. Foto: Mireia Grau (Manel)

Noms de luxe per a la nova edició del Let’s Festival, que aquest any arriba a la quinzena edició. Un dels més importants és el del grup Manel, que ja ha exhaurit totes les entrades pel concert que farà dissabte 15 de febrer a la Sala Salamandra a un quart de deu de la nit. La banda catalana presentarà el seu nou disc, ‘Per la bona gent’, que va estrenar aquesta tardor i que, des del primer moment, ja s’ha convertit en un dels àlbums més venuts, arribant al número u de la Llista Oficial de Vendes gràcies al seu so personal que suma electrònica, tradició i elements del hip hop més clàssic, com l’ús del sampler.

En el concert, els quatre components de Manel barrejaran les noves cançons de l’àlbum més recent amb els diferents èxits dels anteriors discos que han marcat la seva carrera, com ‘Els millors professors europeus’, ‘10 milles per veure una bona armadura’ o ‘Jo competeixo’.

NOVES SALES
Però abans del concert de Manel, Let’s Festival es posarà en marxa el 24 de gener, també a la Sala Salamandra. Els encarregats d’aixecar el teló d’aquesta quinzena edició del festival seran Los Zigarros, el grup de rock valencià que presentarà el seu tercer disc, ‘Apaga la ràdio’.

El mateix divendres 24 també es podrà veure una de les novetats que el festival ofereix aquest any, ja que a les nou del vespre també es podrà veure el concert de Le Superhomard, Doble Pletina i DJ Supermajo a l’Espai Zowie, una de les noves sales que se suma al festival, juntament amb el Barradas i el mític Oncle Jack.