Un especialista analitza proves PCR per detectar presència de coronavirus. Foto: ACN

L’Hospitalet ha sumat 123 nous casos de coronavirus des d’ahir. Així ho recullen les dades del Departament de Salut, que tenen en compte els casos confirmats per PCR o epidemiològicament. Així doncs, des de l’inici de la pandèmia, a la ciutat s’han registrat 3.720 positius per Covid-19, tal com recull l’Agència Catalana de Notícies.

D’aquests gairebé 4.000 positius, 489 s’han detectat en residències per a persones de la tercera edat. Això suposa un increment de tres casos en comparació amb les dades d’ahir. L’increment més elevat de nous contagis es va detectar dilluns, 13 de juliol, amb 134 nous contagiats.

Salut també ha confirmat una nova víctima mortal per coronavirus durant les últimes 24 hores, cosa que eleva la xifra total des de l’inici de la pandèmia a 497. D’aquests, 331 han mort en un hospital o centre sociosanitari, 140 en residències per a gent gran, 19 en domicilis i 7 encara no s’han pogut classificar.

A la resta de la regió sanitària metropolitana sud s’han registrat 74 nous casos durant les últimes 24 hores. Pel que fa a Barcelona, se n’han detectat 178 a tota la ciutat. Al conjunt del país, la xifra s’ha enfilat fins als 762 nous casos confirmats pels tests PCR o epidemiològics.