La Guàrdia Urbana de l’Hospitalet ha posat més de 200 multes durant el cap de setmana. Foto: Ajuntament de l’Hospitalet

La Guàrdia Urbana de l’Hospitalet ha desmantellat tres festes aquest cap de setmana. La primera trobada on van intervenir els agents s’estava fent en un local del carrer Ibèria. Els fets van passar dissabte a la tarda i la policia va denunciar 16 persones per reunió de més de sis participants no convivents. També en va denunciar un per possessió de drogues i un altre per fer sorolls molestos.

El cos va tornar a intervenir diumenge a la tarda davant del poliesportiu de les Planes. Allà s’hi havia organitzat una trobada de persones i s’estava consumint alcohol al carrer. Per aquest motiu van ser multades 22 persones. 22 més també van ser sancionades per participar en una reunió amb més de sis persones no convivents. Finalment, una persona va ser multada per desobediència a l’autoritat.

Diumenge al vespre, la Guàrdia Urbana va intervenir en un altre local del carrer Llançà. S’hi estava celebrant una festa i els agents van posar una dotzena de denúncies per saltar-se el toc de queda i 12 més per no dur la mascareta.

Durant tot el cap de setmana, el cos de policia de l’Hospitalet ha posat 201 multes a persones que estaven incomplint les restriccions per frenar la Covid.