Des d’avui ja funcionen els nous ascensors de l’estació de Bellvitge. Foto: Ajuntament

Dia històric. Així poden definir els veïns i veïnes de Bellvitge aquest 23 de juliol, quan per fi han vist feta realitat una demanda que fa anys que reclamaven a totes les administracions. Es tracta de la posada en marxa dels nous ascensors de l’estació de Rodalies de Bellvitge, que evitaran que els usuaris del tren hagin de pujar i baixar desenes d’escales per poder arribar a l’andana.

Adif ha invertit gairebé tres milions d’euros per instal·lar quatre ascensors, dos que connecten les andanes amb el vestíbul de l’estació, que també s’ha renovat completament, i dos més que connecten les instal·lacions amb el carrer. Unes obres que també fan que aquesta estació passi a ser totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda, ja que a més de tenir els ascensors per accedir a tot arreu, també s’han aixecat les andanes perquè no hi hagi cap distància de separació entre els vagons i l’andana.

L’alcaldessa Núria Marín s’ha mostrat satisfeta de la finalització d’aquestes obres i ha assegurat que “allò que demanàvem és avui una realitat”. A més, ha recordat que “és un servei que millora el dia a dia de molts ciutadans i moltes ciutadanes”, ja que per aquesta estació hi acostumen a passar 6.362 usuaris cada dia.