La Companyia Nuovas presentarà l’espectacle de dansa ‘Djama’. Foto: PALH

El Parc de la Remunta és l’escenari escollit per celebrar l’edició d’enguany del festival ‘Per Amor a L’Hart’. La pandèmia del coronavirus ha obligat a canviar les dates d’aquest esdeveniment, que ja s’ha convertit en un referent per al món de la dansa urbana i contemporània i del circ.

La crisi sanitària ha obligat a canviar les dates, normalment se celebra el primer cap de setmana de juliol, i l’espai, ja que s’ha optat per portar el festival de la rambla de la Marina al Parc de la Remunta, un recinte tancat on és més fàcil controlar l’aforament. En aquest sentit, l’organització ha explicat que l’aforament estarà limitat i, per això, cal demanar les entrades per poder veure els espectacles, que continuen sent de franc, a la web del festival. A més, també es desinfectarà l’espai que ocupi el públic així com l’escenari.

Si tot va com està previst, el festival es desenvoluparà durant tres dies, del 17 al 19 de setembre, i es vol tornar a convertir en “l’epicentre cultural de la ciutat”, omplint l’espai públic de música, circ i dansa. D’aquesta manera, els organitzadors també volen donar suport a la cultura, un dels sectors que ha patit les pitjors conseqüències de la pandèmia i les mesures més restrictives del confinament.

La ballarina Laly Aiguadé, la companyia Nuovas o Agnés Sala & Héctor Plaza seran alguns dels protagonistes d’aquest festival, on mostraran les seves coreografies. També s’hi podran veure els espectacles de circ i música de Rolling Vibes Collective i ‘El senyor de les Baldufes’, entre d’altres.