No Més Blocs reclama que es torni a tancar la zona de Cal Trabal que es va reobrir a mitjans de setembre i que, amb l’inici de les obres de l’edifici annex a l’Hospital de Bellvitge, s’ha convertit en un aparcament a tocar dels últims camps agrícoles que queden a la ciutat.

Des de l’Ajuntament expliquen que es tracta d’uns terrenys propietat del Ministeri de Foment que s’han decidit obrir per agilitzar la construcció del nou centre dedicat a la Covid que s’està fent davant l’antiga Escola d’Infermeria. Per al consistori, és una mostra de la sintonia entre les diferents administracions per facilitar la construcció d’aquest nou espai que ha de millorar el tractament del virus.

Per la seva banda, No Més Blocs proposa que en comptes d’aquest solar s’obri el terreny reservat per al Cirque du Soleil i que actualment està en desús com a espai alternatiu perquè els treballadors de l’hospital hi puguin aparcar mentre duren les obres.