Un moment de la victòria contra el Calvià. Foto: Ignasi González / RCL’H

Quatre partits perquè s’acabi la primera fase de la Divisió d’Honor B i l’RC l’Hospitalet ja sap que estarà entre els sis millors quan s’acabi aquest tram del curs 2020-21, el tercer cap de setmana del mes que ve.

L’equip afronta dos desplaçaments seguits d’allò més exigents: aquest cap de setmana el conjunt de Leo Pereira viatja a Saragossa per jugar al camp del Fénix i dissabte de la que ve afrontarà el penúltim desplaçament d’aquesta fase de la lliga, al camp del CAU Valencia. L’últim partit, de moment, a la Feixa Llarga per a l’equip taronja serà el darrer cap de setmana d’aquest mes (apunta al dissabte 30, a les quatre o a quarts de cinc de la tarda, però la Federació Espanyola encara no ha publicat els horaris oficials) contra els Gòtics, mentre que després la competició s’aturarà durant gairebé tres setmanes, fins al cap de setmana dels dies 20 i 21 de febrer, quan l’RCLH viatjarà a Alacant per jugar contra l’Akra Bárbara.

SEGONA FASE
Les bases de competició d’aquest curs 2020-21 estipulen que els sis primers de cada un dels tres grups jugaran entre ells en la segona fase, de manera que l’RCLH sap que tornarà a enfrontar-se a equips com el CR La Vila, el CAU i el Fénix, mentre que les altres posicions encara s’han de determinar.

En la segona fase s’arrossegaran els resultats de la primera, i els equips jugaran entre si en els camps contraris en els quals ho hagin fet a la primer fase. Així, per exemple, el CAU i el Fénix hauran de visitar la Feixa Llarga, mentre que un dels desplaçaments que els riberencs hauran de fer serà a El Pantano, a La Vila Joiosa (Alacant).