Els defenses de l’Hospi intenten frenar Kuku. Foto: FCF

Dimecres passat el CE l’Hospitalet va disputar un amistós contra la selecció catalana que disputa la Copa de les Regions de la UEFA al CAR de Sant Cugat. Malgrat la derrota final (3-1) i la mala notícia de la lesió del jove Agustín Giaquinto, el partit va servir perquè Martí Cifuentes donés minuts als menys habituals contra un combinat format per jugadors titulars a equips de Tercera Divisió i de Primera Catalana.

Els dos equips van buscar apoderar-se del control del partit des del començament, però va ser la selecció qui es va apoderar de la pilota. El domini no es va traduir en ocasions de gol fins al minut 37, quan Sergi Moreno va aprofitar un refús per superar Andrés i fer el primer del partit.

Toni Almendros va canviar tot l’equip al descans i la tàctica li va donar resultats ben aviat. El pitxitxi de Tercera, Kuku, va marcar el segon gol al minut sis de la represa després d’una centrada de Buba des de la banda dreta.

Quan faltaven 16 minuts per al final, Boris va retallar distàncies amb un gran cop de cap després d’una falta centrada de Javi Pérez. El gol va esperonar els riberencs, que van fer treballar de valent el porter Jose Segovia, que es va lluir en dues rematades de Javi Pérez i de David López.

L’Hospi s’apropava al gol, però va ser la selecció qui ho va aconseguir en una altra jugada a pilota aturada. Un magnífic xut de falta del cerdanyolenc Diego Fernández a quatre minuts pel final va fer inútil l’estirada d’Andrés.