L’Hospi es va quedar sense veure porteria. Foto: CELH

Segona punxada consecutiva. L’Hospi es va quedar a zero i va patir una nova derrota (la primera a la Feixa Llarga aquesta temporada) el passat dia 16 contra l’Hércules (0-2). Cap dels dos equips va controlar el ritme del matx durant el primer temps i les ocasions se succeïen a les dues porteries. Víctor Ibáñez va haver de volar per aturar un xut llunyà dels alacantins, però pocs minuts després una rematada de Salinas en un malentès entre el porter i la defensa dels visitants va sortir fregant el pal esquerre.

A la represa va trencar-se el partit. Corria el minut 63 quan Nieto va desbordar per la banda dreta i va posar una centrada rasa que Javi Flores va rematar a l’altura del punt de penal lluny de l’abast d’Ibáñez. El gol de la sentència va ser una obra d’art. Va arribar 20 minuts més tard, quan Miñano es va inventar un xut des de 30 metres que va dibuixar una recta perfecta i després de picar contra la part baixa del travesser va botar dins la porteria. Aquest segon gol va acabar amb qualsevol opció de puntuar per als d’Ismael García.

Després d’aquestes dues derrotes consecutives, l’equip voldrà capgirar la seva mala dinàmica contra un dels equips que, a priori, partien com a favorits però que no han començat bé la lliga, el Vila-real B. L’Hospi visitarà el Mini Estadi dels groguets el pròxim dissabte 22 i amb l’objectiu de sumar els primers punts a domicili des de la primera jornada.