Foto: FC Barcelona

Jordi Alba continua demostrant que no oblida els seus orígens. El lateral esquerre del Barça, acompanyat del flamant president del club, Joan Laporta, va inaugurar divendres passat la Cruyff Court que porta el nom del futbolista al barri de la Florida. L’Ajuntament de la ciutat també s’ha implicat en aquest projecte.

Aquestes pistes són espais per jugar a futbol a l’aire lliure… però més enllà de l’aspecte competitiu posen l’accent en valors associats a aquest esport, com la integració, el sentit col·lectiu per sobre de les individualitats, la responsabilitat i la superació personal, entre altres.

“Estic molt orgullós d’estar aquí avui, l’escola on vaig estudiar era aquí al costat i no teníem, per desgràcia, un camp com aquest. Aleshores jugàvem al carrer i fèiem les porteries amb pedres. Espero que els nens i les nenes del meu barri el gaudeixin, el respectin i el cuidin”.

Durant la seva intervenció, Laporta va destacar el model d’Alba per als joves. “No podia començar millor el meu primer acte com a president del Barça, acompanyant un dels nostres jugadors, estimat i carismàtic i que ho dona tot quan juga, que s’ha format al carrer, com li agradava a Johan. Tinc una sensació d’orgull, perquè tenim jugadors d’un gran talent, però que encara són millors persones, i aquest també és el cas d’en Jordi”, va assegurar.