L’equip celebra la classificació per a la final de la Copa Catalunya. Foto: FCF

Dues jornades de lliga… i la primera ronda de la Copa del Rei. El CE l’Hospitalet de Jonathan Risueño encara l’últim mes de l’any com a líder del seu grup de Tercera i classificat per a la final de la Copa Catalunya absoluta.

“Si he de quantificar-ho, crec que fins ara hem pogut veure el 70% del potencial de l’equip, encara tenim marge de millora”, explica a Línia L’H l’entrenador Jonathan Risueño. “Podem estar molt contents amb la feina i els resultats d’aquest tram de la temporada, perquè hem tingut lesions molt importants (Felipe Sanchón i Sergio Juste)”, afegeix el tècnic.

I és que amb els números a la mà, l’Hospi és el millor equip de Tercera a domicili i només el Terrassa supera els seus registres com a locals. L’entrenador coincideix amb els anhels d’ascens que el president Ballesté va expressar a aquesta publicació quan va ser reelegit. “Hem de sortir de Tercera com més aviat millor, però tant la plantilla com el cos tècnic som conscients que hem d’anar de mica en mica”, valora, prudent, Risueño.

Lliga al marge, el club jugarà la segona final de la Copa Catalunya de la seva història (a la primavera, contra el Llagostera), tot i que el partit que més espera l’afició és el de dimarts 17 contra el Granada, de la primera ronda de la Copa del Rei. “El partit serà una festa, és un premi per a nosaltres”, apunta l’entrenador, a qui el canvi de format de la competició agrada. “Que sigui a partit únic potser farà que hi hagi menys sorpreses a curt termini, però es guanya en el que crec que ha de ser una competició de Copa”, acaba l’entrenador.