L’equip no va poder puntuar a Zamora. Foto: CBZ

Partit maratonià saldat amb derrota. El CB l’Hospitalet va jugar fins a l’extenuació però no va poder aconseguir la victòria el passat dia 13 contra el CB Zamora (95-92). Després d’arribar empatats a 74 al final del temps reglamentari, els equips van jugar un primer temps suplementari, que no va servir per decidir el guanyador, cosa que sí va passar a la segona pròrroga. Després d’aquesta derrota, l’equip de Jorge Tarragona ocupa la tretzena posició amb 3 victòries i 5 derrotes.

L’Hospi volia aconseguir la primera victòria de la temporada lluny de casa i en molts moments del partit va semblar que aquesta podia arribar. La visita al cuer, més necessitat de victòries que els de Jorge Tarragona, va començar de manera espectacular, amb un espectacular parcial de 16-26. La renda va créixer al començament del segon parcial, però a falta de cinc minuts per al descans els locals van començar a reaccionar per reduir la renda a set punts (31-38).

La tornada del descans va coincidir amb el quart més ofensiu per part dels dos equips. Els castellans, però, continuaven retallant distàncies a mesura que passaven els minuts. A l’inici de l’últim període l’Hospi només manava per un punt (60-61) i aquesta renda es va esvair i fins i tot el Zamora va posar-se per davant. L’Hospi va tenir l’última possessió però el matx es decidiria a la pròrroga.

Edgar San Epifanio va ser expulsat per faltes a l’inici del temps extra i els locals van aprofitar aquesta circumstància per agafar un petit avantatge que no podrien mantenir i Dani García va forçar la segona pròrroga amb dos tirs lliures. Aquest segon temps extra, però, va començar amb un col·lapse ofensiu i l’equip va encaixar un parcial de 7-0. La reacció dels de Jorge Tarragona va arribar massa tard i l’equip va tornar de Zamora amb les mans buides.

El pròxim dia 20 a tres quarts d’una del migdia, els de Jorge Tarragona s’enfrontaran al CB Morón, el setè classificat.

TERCERA DERROTA DE L’ARACENA
Per la seva banda, l’Aracena tampoc va poder guanyar el seu darrer partit d’EBA. Els de Collblanc van perdre a la pista del líder, el CCE Sant Lluís (82-60) el passat dia 13 i són a la novena plaça.

Els balears, que la temporada passada van patir per mantenir la categoria, van adjudicar-se el primer parcial gràcies a una gran defensa, però l’Aracena va respondre amb un segon quart excel·lent a nivell ofensiu, situant-se a només cinc punts al descans (34-29).

Tot i això, la segona meitat va ser un monòleg dels locals, que van sentenciar el matx amb un parcial particular de 48 a 31.

L’equip blau voldrà retrobar-se amb la victòria el pròxim dia 19 a dos quarts de set de la tarda, quan rebrà la visita d’El Olivar.