La passarel·la es va celebrar dissabte dia 17 d’octubre. Foto: SEC

Els comerciants de Santa Eulàlia van organitzar una desfilada de moda en la qual van participar diverses botigues i establiments comercials del barri. L’esdeveniment va tenir lloc el passat dissabte 17 d’octubre a la plaça de Francesc Macià per quart any consecutiu. La jornada tenia l’objectiu de promoure el comerç de proximitat i donar a conèixer els productes dels establiments del barri a la ciutadania.

La presidenta de l’Associació de Comerciants de Santa Eulàlia, Mireia López, ha explicat a Línia l’H que “van sortir 16 establiments i dues perruqueries, les quals van mostrar els seus pentinats”. A més, ha remarcat que “els i les models eren professionals i gent del barri”. Segons explica López, “hi va haver una molt bona afluència de visitants”, i assegura que hi havia més d’un miler de persones. Amb esdeveniments com aquest, els comerciants del barri volen donar a conèixer les seves propostes per a la nova temporada i demostrar que es pot adquirir roba de qualitat a només cinc minuts de casa.

LA PIRULETA SOLIDÀRIA
Un altre esdeveniment que ha emprès el comerç de l’Hospitalet els darrers dies ha estat la Setmana de la Solidaritat, durant la qual els establiments de la ciutat han ofert una piruleta solidària per recaptar fons per a la secció local de la Creu Roja.

La iniciativa es va dur a terme des del divendres 16 fins al dissabte 24 d’octubre i hi van participar també els establiments comercials associats al Grup de Comerciants.