El Mercat de Santa Eulàlia és un dels vuit mercats municipals que canvia el seu horari. Foto: Ajuntament

Els vuit mercats municipals de l’Hospitalet han anunciat que, a partir d’avui, només obriran als matins. Fins ara feien el seu horari habitual, però des d’avui, només es podrà anar a comprar a les parades d’alimentació i productes de primera necessitat dels mercats als matins.

Els mercats obriran de dilluns a dissabte de vuit del matí a una del migdia. Amb aquest nou horari, que s’ha decidit impulsar per l’estat d’alarma i que es mantindrà així fins que no s’aixequin les mesures de confinament per evitar l’expansió del coronavirus, paradistes i Ajuntament volen garantir la higiene i les mesures de seguretat.

De fet, aquesta mesura ha estat consensuada entre les juntes de concessionaris dels vuit mercats municipals i el consistori. Obrint de 8 a 13 hores, els comerciants garanteixen el subministrament d’aliments frescos, de qualitat i proximitat, als veïns i veïnes de l’Hospitalet però, a la vegada, augmenten les mesures de prevenció i seguretat per evitar contagis de coronavirus entre la clientela i els treballadors i treballadores dels mercats.