Els agents cívics recorren els carrers de la ciutat per recordar les mesures d’higiene i distància. Foto: Àlex Recolons / ACN

A l’Hospitalet s’han registrat 329 casos de contagiats per coronavirus durant els últims set dies. Aquestes són les dades recollides pel Departament de Salut a partir dels tests PCR confirmats. Els dies que es van registrar més casos va ser dilluns 13, amb 94 positius, i divendres 10, amb 74.

Aquest increment tant pronunciat de la darrera setmana és el que va fer que ahir s’anunciessin les mesures de contenció, que volen reduir els contactes i tallar així les cadenes de transmissió. Aquestes mesures s’apliquen als barris de la Torrassa, Collblanc i la Florida, al nord de la ciutat, on hi ha més contagiats.

Des de l’inici de la pandèmia, a l’Hospitalet s’han registrat 3.597 casos de Covid-19 confirmats amb PCR. 486 d’aquests casos s’han registrat a les residències de persones de la tercera edat. Pel que fa a defuncions, a la segona ciutat de Catalunya se n’han registrat 496. L’última va ser el passat divendres, 10 de juliol.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram