Aquest estiu serà habitual veure agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra patrullant junts pels carrers. Foto: Arxiu

Aquest estiu es podran veure més patrulles formades per agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra a l’Hospitalet. L’Ajuntament aposta per aquest tipus d’operatius, que es dedicaran a patrullar pels carrers de la ciutat per prevenir delictes a la via pública i per controlar que es compleixen les normes de civisme i convivència.

En aquest sentit, augmentarà la inspecció d’establiments públics com supermercats i autoserveis d’alimentació. També controlaran delictes com el tràfic de drogues o robatoris i furts. La vigilància policial es podrà veure en espais públics com parcs, places, zones d’oci, bars i terrasses, on controlaran que tothom mantingui les mesures d’higiene, com per exemple portar la mascareta.

Els agents recorreran tots els barris i districtes, però se centraran en espais on s’acostuma a concentrar molta gent i ja hi ha hagut diverses queixes per sorolls i incivisme, com per exemple l’avinguda Severo Ochoa o la zona de la plaça Espanyola.

L’Ajuntament de l’Hospitalet ha apostat per mantenir aquesta cooperació entre cossos policials i augmentar el nombre de dispositius que patrullen pels carrers a l’estiu perquè és una època de l’any en què els ciutadans estan més a la via pública. Aquests operatius, juntament amb el cos de la Policia Nacional, es van posar en marxa quan l’Estat va decretar l’estat d’alarma per la crisi del coronavirus.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram