La comissió investigarà la gestió del club entre els anys 1999 i 2014. Foto: Ajuntament

El govern municipal ha aprovat la creació d’una comissió especial per investigar la gestió que va fer el Centre d’Esports L’Hospitalet de la Feixa Llarga entre els anys 1999 i 2014. Així ho va anunciar al Ple Antoni Garcia, portaveu d’Esquerra. De fet, aquest partit exigeix la creació d’aquesta comissió des del 2015.

Garcia assegura a Línia L’H que aquesta comissió “s’hauria d’haver fet molt abans”, ja que fa temps que diverses persones i entitats denuncien irregularitats sobre aquesta gestió, com per exemple el cobrament d’entrades per anar a veure partits de futbol base.

Per això esperen que el coronavirus no endarrereixi la posada en marxa d’aquesta comissió, que esperen que arrenqui al juliol o al setembre.

La comissió se centrarà en el període que va del 1999 al 2014, anys en què Miguel García era president del club, però Garcia assegura que, si s’han d’investigar un període més recent, no dubtaran en fer-ho. En aquest sentit, el portaveu d’ERC afirma que els primers interessats a saber tota la veritat són els membres de l’actual Junta del club.

A més, remarca que “la comissió no va contra ningú”, sinó que va “a favor de la transparència, del CEL’H i de la ciutat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram