La nova tanca que va instal·lar l’Ajuntament. Foto: Twitter (@ElBellvis)

La plataforma que defensa el patrimoni històric i arquitectònic del castell de Bellvís, Defensem el Castell, denuncia que a principis de mes aquest edifici històric de la ciutat va patir un atac vandàlic. Des de l’entitat denuncien que han aparegut pintades en una de les parets del monument arquitectònic que el malmeten i posen en perill el valor històric d’aquest element patrimonial.

En aquest sentit, reclamen que “les úniques lletres que es vegin” al castell de Bellvís siguin “les del cartell que anuncia la joia que tenim al barri”.

Davant d’aquests fets, des de Defensem el Castell demanen civisme als veïns i veïnes del barri per cuidar aquesta “raresa meravellosa” que suposa tenir un castell medieval “al bell mig d’un barri amb molta població”.

Però, a la vegada, no s’estan de recordar que, “en primer lloc”, la “responsabilitat” de protegir el patrimoni arquitectònic de la ciutat és de l’Ajuntament de l’Hospitalet.

Per això demanen al govern liderat per Nuria Marín que continuï amb el projecte de recuperació d’aquest conjunt arquitectònic medieval.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram