Els serveis municipals de neteja s’han reestructurat per fer front a la pandèmia del coronavirus. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de l’Hospitalet ha anunciat que a partir d’avui torna a funcionar el servei de recollida de mobles a domicili. Aquest servei va estar aturat durant unes setmanes com a mesura de precaució per prevenir contagis de coronavirus i ara es torna a posar en marxa.

El servei recull sofàs, portes, mobles, caixes de fusta, llistons, persianes i joguines trencades, entre altres. Per sol·licitar-lo, cal trucar al telèfon d’incidències i manteniment de la via pública, 900 28 29 30, al 010, el telèfon d’informació de la ciutat, o demanar hora a través d’internet. Un cop fet aquest procés, un camió dels serveis de neteja municipals passa a recollir el material que es vol llençar.

Des de l’Ajuntament recorden que aquest servei només recull mobles i altres andròmines, però en cap cas recull runes, lavabos ni objectes similars que es puguin generar quan es fan obres o reformes a casa. A més, el consistori també ha tornat a posar en funcionament la deixalleria municipal, ubicada al carrer d’Arquimedes, així com les deixalleries mòbils que s’instal·len als diferents districtes de la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram