Els més de cent pots de fals gel desinfectant requisats pels agents. Foto: Mossos

La Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de l’Hospitalet va requisar més d’un centenar d’ampolles d’un producte que es venia com a gel desinfectant per les mans en una botiga de la Torrassa. L’actuació policial es va fer dimecres 15 d’abril, després que els agents investiguessin el producte, que es produïa en una fàbrica de Rubí.

La policia catalana va detectar que aquesta empresa venia com a hidrogel per a la neteja de les mans, molt buscat per combatre la Covid-19, un producte que destinat a netejar terres i altres superfícies. A més, aquest producte no està autoritzat com a biocida ni l’empresa que l’ha produït té el permís per fabricar productes cosmètics que es puguin fer servir directament sobre la pell.

Els agents van trobar 111 ampolles d’aquest producte a la botiga, entre les que estaven exposades a la venda a un preu d’entre un i tres euros, i les que hi havia al magatzem. Els Mossos van denunciar el responsable de la botiga, que es podria enfrontar a diferents delictes segons l’afectació que pugui tenir sobre els clients l’aplicació d’aquest producte que li van comprar.

La investigació policial es va posar en marxa a finals de març, quan els Mossos van detectar que s’estava venent aquest producte fraudulent en una botiga de Terrassa. Després d’aquesta troballa van anar a buscar el fabricant, ubicat a Rubí, i van seguir la partida que els va portar fins al barri de la Torrassa, a l’Hospitalet.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram