Pluja de milions a l’Hospitalet. La ciutat s’ha emportat un total de 155 milions de premis en el tradicional sorteig de Nadal celebrat aquest matí a Madrid. En concret, dues administracions de la ciutat han venut una part del segon premi, el 92.845, i el tercer premi íntegre, el 07.637.

Seixanta sèries del 92.845 han estat venudes a l’administració número 36 de la Rambla Just Oliveras, que ha repartit 75 milions d’euros en total, mentre que el 07.637 ha estat venut de manera íntegra en l’administració número 37 del centre comercial Gran Via 2, repartint en el seu cas un total de 80 milions. Tot i així, una part del segon premi es va vendre al propietari d’un bar de Gavà, que ha repartit un total de 25 milions entre els seus clients.

Poc després que es conegués la notícia, les dues administracions han viscut escenes d’alegria amb els agraciats i els venedors. Per celebrar el fet d’haver venut un número premiat, el propietari de l’administració de la Rambla ha obert una ampolla de vi que va comprar fa 14 anys –quan va obrir l’administració– per si alguna vegada donava algun premi. 

En el cas del segon premi, cada dècim està premiat amb un total de 125.000 euros, mentre que cada número del tercer premi rebrà un total de 50.000 euros. Una pluja de milions que ha convertit l’Hospitalet –i no és el primer cop– en la ciutat més afortunada de Catalunya durant un dia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram