Sacristán en una imatge de l’obra. Foto: Festival Acròbates

L’actor José Sacristán tancarà la novena edició del Festival Acròbates que acull un altre any el Teatre Joventut de La Torrassa. Ho farà amb l’obra Caminando con Machado, el pròxim dissabte 29 de novembre a les 8 de la tarda.

L’obra fa un recorregut per la poesia d’Antonio Machado, interpretat i dirigit pel mateix Sacristán i acompanyat per la música de la violoncel·lista Aurora Martínez Piqué.

A més de Sacristán, pels escenaris del Festival Acròbates estan passant nombrosos artistes que ofereixen concerts i recitals, tant de música com de poesia. El festival es compon de diversos dies d’actuacions i recitals, en diferents recintes de la ciutat de l’Hospitalet, entre ells el Teatre Joventut de La Torrassa.

Cada dia del festival, que va començar el passat 29 d’octubre, participen diferents artistes –poetes, escriptors i músics–, en cadascun dels seus vessants artístics.

Segons expliquen els organitzadors del Festival Acròbates, el projecte té l’objectiu de crear un festival anual dedicat especialment a la paraula i als seus creadors. Al mateix temps, els organitzadors intenten donar sortida a tota una nova generació de músics, escriptors, poetes i autors, compartint cartell i programació amb artistes consagrats.

En l’edició d’enguany, com a novetat, s’han incorporat quatre espectacles infantils i s’ha inaugurat una nova pàgina web.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram