El mercat fa dos anys que conviu amb un supermercat. Foto: Google Maps

Els botiguers del Mercat municipal de La Florida fan balanç dos anys després de remodelar l’espai, unes obres que van durar dos anys i mig i que van costar més de 16 milions d’euros. La remodelació d’aquest mercat va suposar l’obertura del primer mercat de la ciutat amb un supermercat a l’interior. Aquesta aposta, que ja funciona a altres ciutats, era una de les principals incògnites pels paradistes. Després de dos anys de convivència, els comerciants asseguren que no han perdut clients, ja que aquests poden triar entre el producte del supermercat o el de les parades, que pot ser una mica més car però és de més qualitat.

La remodelació del mercat també ha obligat els paradistes a renovar-se i a aplicar les noves tecnologies per arribar als seus clients, difonent les ofertes a través del mòbil o facilitant la recollida de les comandes als clients.

Un dels punts que encara cal millorar són les parades buides que hi ha a diferents punts del mercat. En declaracions a L’HDigital, Josep Miquel Miralles, director del mercat, assegura que a principis de l’any que ve trauran a concurs els espais buits a “preus molt baixos” perquè s’ocupin aviat.

FESTA DEL PRIMER OLI
El mercat també va acollir les degustacions d’oli i productes derivats en el marc de la V Festa Anual del Primer Oli de Jaén, que es va fer a principis de mes. Aquesta fira serveix per mostrar l’oli que s’extreu de la primera collita d’olives, que és de molta qualitat. Organitzat per la Diputació de la província, 35 marques van participar en la mostra.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram