Miguel García ha sortit al pas dels rumors que situen l’exalcalde Celestino Corbacho com a cap de llista de Ciutadans a la ciutat. En declaracions a Línia L’H, García assegura que té el suport de l’executiva local i de la cúpula del partit i se sent “amb força” de continuar liderant el projecte taronja a l’Hospitalet.

Pel que fa a les informacions publicades per alguns mitjans sobre el nom de Corbacho, García afirma “que ni el partit li ha ofert res” ni l’exalcalde “ho ha demanat”.

Una versió que coincideix amb la que va expressar el mateix Corbacho en una entrevista a Els Matins de TV3 a finals de maig, on va dir que no ha rebut “cap oferta” ni ell ha fet “cap oferiment a Ciutadans per encapçalar una llista” en les pròximes eleccions. Una possibilitat, la de liderar una llista municipal, que diu que no contempla. El que sí que no descarta, però, és la possibilitat de participar “en una plataforma” transversal, si es plantegés el cas. Per últim, i respecte a Marín, Corbacho va deixar clar que no demanarà el vot per ella “de cap manera”. Tot el contrari, se n’alegrarà si, “com tot apunta”, diu, García guanya les eleccions.

Amb tot, el mateix García no tanca la porta de la seva llista i considera que, en el cas de poder-hi incorporar Corbacho, encara que no fos com a cap de llista, li aportaria “molta experiència”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram