El toc d’inici tindrà lloc el dia 19 a la plaça de l’Ajuntament. Foto: Ajuntament

La ciutat arrencarà el pròxim dia 19 el calendari festiu, en el qual se submergirà fins a finals de setembre, quan la Festa Major dels Blocs Ciutat Comtal el tanquin. Abans, però, caldrà viure intensament les Festes de Primavera, que del 19 al 23 d’abril ompliran la ciutat de música, teatre, llibres i el que és més important: molt bon humor.

El toc d’inici de les festes tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament el dia 19 al vespre, amb el pregó i l’actuació de Los Shupitos, que faran ballar els assistents amb L’Hospitalet, te quiero, una autèntica oda a l’esperit hospitalenc.

ELS CONCERTS D’ENGUANY
De fet, són els concerts el plat fort de les festes. Per la Farga, on es faran els de pagament, hi passaran Demarco Flamenco el 20 d’abril, Mikel Erentxun i Jarabe de Palo el dia 21, mentre que el diumenge 22 serà el torn de Dàmaris Gelabert i Sweet California.

Al parc de la Remunta hi actuaran Cala Vento, Dinero i Viva Suecia, tots tres el dia 20, mentre que el 21 hi aniran Xic’s Roll Band, Timon Republik, Sra. Tomasa i Iseo & Dodosound.

Per últim, als jardins de Can Sumarro hi haurà propostes de jazz de petit format entre els dies 20 i 22 d’abril.

Per altra banda, divendres i dissabte l’Oncle Jack, El Viejo Piano, el Depo, Mosquito Sunset Club i el Kfè Olé s’ompliran d’humor de la mà de monologuistes com Raúl Alcaraz o Eva Cabezas, entre altres.

La tradició i la cultura popular també tindran un espai en aquestes Festes de Primavera. El parc de Bellvitge es convertirà en el de les Meravelles amb activitats lúdiques per fer gaudir a tota la família.

 

Agustín Gómez,
el pregoner

El pregó de les Festes de Primavera d’enguany anirà a càrrec del riberenc Agustín Gómez, fundador i conseller delegat de Wallapop, que explicarà com va gestar el projecte i quines són les claus de l’èxit de l’aplicació. Serà el dijous dia 19 a partir de les vuit de la tarda.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram