Definir els usos del futur parc Granvia-Llobregat i de les masies de Cal Trabal, Ca l’Esquerrer i Cal Masover Nou. Aquesta és la principal voluntat del procés participatiu que s’obrirà als veïns i veïnes a partir del 19 d’abril fruit del desenvolupament del polèmic Pla Director Urbanístic (PDU) Granvia-Llobregat, el qual ha centrat el debat polític en els últims anys.

El procés participatiu estarà obert a tots els ciutadans fins al 30 de setembre. Fonts municipals expliquen que les propostes dels ciutadans es tindran en compte en l’elaboració del projecte definitiu del conjunt del parc i de les masies.

Per participar-hi cal entrar al web www.lhon-participa.cat i també a peu de carrer i als principals equipaments municipals amb informadors que ajudaran a omplir les butlletes.

Els resultats d’aquesta enquesta s’analitzaran el darrer trimestre i es publicaran de manera definitiva a començament de l’any vinent.

UN PARC DE 30 HECTÀREES
Des de l’Ajuntament remarquen que aquest futur parc serà el més gran de l’àrea metropolitana, amb una superfície d’unes 30 hectàrees. A més, expliquen que comptarà amb un conjunt de mesures de protecció medioambiental i de recuperació i valoració d’espais naturals. A més, recorden que el pla recupera les tres masies esmentades.

 

Procés participatiu
o petita enquesta?

L’anunci de la posada en marxa del procés participatiu sobre els usos del futur parc de Granvia ha estat criticat per detractors del planejament urbanístic, que el consideren una “petita enquesta” sobre un pla que afectarà prop del 10% del terme municipal de l’Hospitalet.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram