Marín i Hoffman durant el Mobile World Congress. Foto: Twitter

El Mobile World Congress, la trobada sobre tecnologia mòbil més gran i més important del món que es va celebrar a finals de febrer a la Fira Granvia, va tancar l’edició d’enguany amb una xifra d’assistents similar a la de l’any anterior. Segons GSMA, els organitzadors, han visitat la fira més de 107.000 congressistes i, a més, asseguren que estan compromesos per seguir fent la fira a la ciutat.

Una edició que no ha estat de rècord però que ha reforçat l’idil·li del congrés amb la ciutat. I és que si l’alcaldessa Núria Marín va enviar un missatge a la veïna Barcelona a la conferència LH Suma 12, en el qual celebrava que a la capital catalana “comencin a adonar-se” de la feina de John Hoffman, conseller delegat de GSMA, en referència a l’acte d’unitat celebrat al consistori barceloní per reivindicar-se davant el mateix Hoffman, durant la celebració del congrés el conseller delegat va destacar el paper de la ciutat en la celebració de la fira. “L’Hospitalet està oberta als negocis”, va assegurar Hoffman davant Marín, amb qui sembla tenir una molt bona sintonia.

Els organitzadors del Mobile estimen que la mostra ha tingut un impacte de 471 milions en el territori i ha creat 13.000 llocs de feina.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram