El recinte firal Granvia acollirà del 26 de febrer a l’1 de març la mostra de tecnologia mòbil més gran del món, el Mobile World Congress (MWC). Una oportunitat per a la ciutat, que ha organitzat un programa d’activitats per promocionar-se entre els milers de visitants que vindran.

L’alcaldessa Núria Marín va assegurar durant la conferència LH Suma 12 que aquest serà “el Mobile World Congress més hospitalenc”. I és que l’Ajuntament, en col·laboració amb GSMA –la promotora del Mobile–, ha posat en marxa #LHMobileTech, un programa adreçat als interessats per les noves tecnologies. En les diferents trobades que es faran, es difondran les novetats, els treballs i les recerques en tecnologia mòbil i la seva aplicació en el dia a dia.

Per altra banda, la ciutat també promocionarà aquest any la seva cultura i gastronomia a través de L’H Experience.

“GOVERN ESTABLE”
Després d’un final d’any en el qual GSM va considerar la possibilitat d’abandonar Barcelona, finalment el Mobile World Congres va confirmar que s’hi quedarà almenys fins al 2023. Tot i això, la situació política preocupa els organitzadors del congrés. Segons publica El Confidencial Digital, el mateix John Hoffman, conseller delegat de GSM, hauria traslladat a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la necessitat de comptar amb un “govern estable i cenyit a la llei” a la Generalitat abans de la primavera. En cas contrari, marxarien a una altra ciutat.

En aquest sentit, Marín va tornar a destacar la feina de Hoffman perquè el Mobile segueixi tenint lloc a Catalunya, i celebra que a Barcelona “comencin a adonar-se de la seva tasca”, en referència a l’acte d’unitat celebrat al consistori barceloní per reivindicar-se davant del mateix Hoffman.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram