Corbacho va ser alcalde de la ciutat del 1994 al 2008. Foto: Arxiu

L’exalcalde Celestino Corbacho ha deixat de militar al PSC perquè no se sent suficientment valorat i per haver quedat apartat de les responsabilitats polítiques de la formació, tal com va avançar La Vanguardia. Així ho va fer saber al primer secretari dels socialistes catalans, Miquel Iceta, en una carta enviada el passat divendres dia 12, segons ha explicat el secretari d’organització del PSC, Salvador Illa.

Corbacho va ser alcalde entre el 1994 i el 2008, quan va deixar el càrrec a l’actual batllessa, Núria Marín, per anar-se’n a Madrid a fer de ministre de Treball i Immigració en el govern de José Luis Rodríguez Zapatero.

Illa ha expressat que des del PSC “respecten” la decisió de Corbacho, el qual ha fet “moltes aportacions i molt notables, tant com a militant com després com a alcalde” i li ha desitjat “sort”.

L’exalcalde també va ser president de la Diputació i diputat al Parlament. Alineat amb les tesis de Susana Díaz durant la cursa que va mantenir amb Pedro Sánchez per liderar el PSOE, Corbacho ha estat molt crític amb el procés independentista.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram