La plaça de l’Ajuntament va ser l’escenari d’una acampada de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Barcelona, que reclamava solucions per a tres famílies de la ciutat. En total, van estar vuit dies acampats a les portes del consistori fins que, finalment, van aconseguir solucions per als tres casos.

Tanmateix, l’Ajuntament va lamentar els fets en un comunicat i va expressar la seva “sorpresa” per l’acampada de la PAH de Barcelona. I és que el consistori considera la PAH Ciudad de l’Hospitalet com a referent al municipi –malgrat que a la ciutat n’hi ha quatre–, i va titllar “d’intromissió” l’acció de protesta de la PAH barcelonina a la ciutat. A més, el govern municipal va dir que els tres casos –“com en la resta”– s’analitzen sota els “criteris objectius” d’assignació d’habitatges que fixa la Mesa d’Emergència.

En aquest comunicat el consistori també assegura que la PAH Ciudad de l’Hospitalet “censura i rebutja la intromissió” de la PAH de Barcelona a la ciutat. Per últim, l’Ajuntament destaca que mantenen una “col·laboració permanent” amb les entitats que treballen contra l’exclusió residencial.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram