Moliner (esquerra) en una campanya de Creu Roja. Foto: HUB

L’Hospitalet plora la mort d’un dels seus activistes. Eloi Moliner, vicepresident de Creu Roja, impulsor de LH Espai de Ciutadania i fundador de Tres Quarts per Cinc Quarts, va morir el passat dia 2 d’octubre a 70 anys. Moliner va morir de manera sobtada a casa seva.

La notícia es feia pública a les xarxes socials a través de l’Observatori de la Infància, del qual en formava part Moliner. A partir d’aquest anunci, nombroses entitats, partits polítics i personalitats de la ciutat van expressar la seva tristor per la pèrdua de Moliner i van enviar ànims a la seva família. Aquest és el cas de l’alcaldessa, Núria Marín, que va recordar Moliner com un “lluitador i un referent”, unes paraules compartides per la resta de partits al Ple.

Moliner va ocupar càrrecs a l’Ajuntament en l’àmbit de l’esport i va estar vinculat a iniciatives socials com ara la Setmana de la Solidaritat, entre altres. A nivell estatal, a més, es va fer famós per haver tret els colors al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, en el programa Salvados, de Jordi Évole.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram