Autoritats locals, catalanes i estatals durant la inauguració. Foto: Ajuntament

El Mobile World Congress (MWC) ha tornat a superar el rècord de visitants de l’any passat i ja ha arribat als 108.000. Són uns 7.000 més que l’edició de l’any passat, quan ja es pensava que el congrés havia arribat al seu cim. 

La cita més important del món pel que fa a la tecnologia mòbil, que es va celebrar a la Fira Granvia durant la darrera setmana del mes de febrer, va oferir les propostes de més de 2.000 empreses de tot el món.

Des del consistori han celebrat l’augment de visitants al congrés. “Any rere any se superen les dades de l’edició anterior”, aplaudeix l’alcaldessa, Núria Marín, la qual considera que l’Hospitalet “ha estat a l’altura d’un gran esdeveniment tecnològic, social i econòmic com aquest”. En concret, Marín es refereix a l’Hospitalet Experience, una iniciativa impulsada pel consistori en col·laboració amb l’Associació de Gastronomia i Turisme per promoure la gastronomia i la cultura locals.

Enguany hi han participat 33 entitats i agents culturals de la ciutat, informen des del consistori, entre els quals hi ha la Casa de la Música, la Sala Salamandra, la Fundació Arranz-Bravo o la Taula de Convivència, entre moltes altres.

A l’espai hi han estat presents 24 restauradors de la ciutat que han servit prop de 16.000 tapes i racions als prop de 3.500 visitants –majoritàriament congressistes– que van passar pel village de L’H Experience.

Des del consistori també posen èmfasi en el “bon funcionament” dels serveis municipals durant el MWC i han posat de manifest que 450 persones van participar en els tallers sobre tecnologia que s’organitzen cada any com a preludi del congrés a diversos equipaments.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram