Salinero durant la presentació de la Feria d’Abril d’enguany. Foto: Fecac

Un assessor de l’Ajuntament hauria estat, presumptament, part pagadora i cobradora d’una subvenció municipal a la Federació d’Entitats Andaluses a Catalunya (Fecac), segons va publicar Economia Digital fa uns dies. Es tracta de Daniel Salinero, assessor de cultura de l’Ajuntament des de fa vuit anys i actual president de la Fecac, entitat que organitza la Feria d’Abril catalana.

A la factura, que va publicar el citat mitjà, hi consta un pagament de 20.227 euros del consistori a la Fecac per habilitar una carpa a la Feria del 2009, on hi ha una nota escrita a mà que diu “Dani està fent el seguiment”. Salinero aleshores no era encara president de la Fecac –va arribar al càrrec el 2013–, però sí que era un membre destacat de l’entitat, una associació que està sent investigada per un presumpte finançament il·legal.

Preguntat per aquest mitjà, Salinero ha preferit no fer declaracions al respecte. Tot i així, en un tuit escrit poc després de la publicació de la factura, ell mateix va assegurar que té “la consciència molt tranquil·la”. Per la seva banda, des de l’Ajuntament han afirmat a Línia l’H que no tenen constància d’aquesta factura.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram