La ciutat vol convertir-se en un punt d’atracció d’hotels. Foto: Arxiu

L’alcaldessa, Núria Marín, va reiterar a la Cambra de Comerç la seva voluntat de convertir l’Hospitalet en un centre d’atracció turística.

Si al juliol passat la batllessa va anunciar que donaria “totes les facilitats perquè el sector hoteler pugui invertir i desenvolupar els seus projectes” a la ciutat, fa uns dies va adreçar-se a la seva homòloga a Barcelona, Ada Colau, perquè cuidés “els missatges internacionals” que projecta, en relació amb la voluntat de Colau de reformular el model turístic de la capital catalana, un canvi de model representat en la moratòria hotelera d’un any.

“Es pot orientar el model cap a activitats més amables amb els ciutadans”, va reconèixer Marín, tot i que va insistir en els perills de repensar el patró turístic de Barcelona, una marca on l’Hospitalet ha de “sumar-se des de la seva singularitat”, afegeix. A més, Marín va reclamar a la Generalitat “el cobrament íntegre” per part dels ajuntaments de la taxa turística per “dedicar-la al benestar dels ciutadans”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram