Escola Paco Candel-L'Hospitalet

Imatge virtual de la nova escola projectada. Foto: Ajuntament

Segons informen fonts municipals, la pròxima setmana començaran les obres de construcció de l’esperat i reivindicat nou edifici de l’escola Paco Candel. Els treballs tenen un termini d’execució previst de 28 mesos, durant els quals es mantindrà l’activitat escolar, i s’iniciaran amb l’habilitació com a pati provisional de l’espai de 2.000 metres quadrats ubicat davant del centre educatiu, a l’altra banda del carrer de l’Aprestadora.
El projecte està basat en criteris educatius, ambientals i d’eficiència energètica, i vol esdevenir un referent en sostenibilitat amb materials sostenibles com la fusta o la ceràmica. L’equipament s’aixecarà als terrenys que ocupen des del 2011 els mòduls provisionals de les dues línies d’educació infantil i primària del centre, al carrer de l’Aprestadora, 121-125, del barri de Santa Eulàlia.
El disseny de l’escola, elaborat per l’estudi Comas-Pont Arquitectes, va ser  elegit en un procés de selecció que va comptar amb la participació d’un jurat format per arquitectes designats per l’Associació de Famílies d’Alumnes del centre, el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya i l’Ajuntament de l’Hospitalet.
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram