Guàrdia Urbana

Agents de la Guàrdia Urbana vigilaran de manera especial set espais de la ciutat. Foto: Arxiu/Ajuntament

Segons informa l’ACN, la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional, tornen a posar en marxa aquest estiu, de l’1 de juliol al 15 de setembre, el pla especial de seguretat d’estiu en diferents espais de la ciutat.

Fonts policials detallen que l’objectiu és garantir la convivència veïnal en una època amb un ús més intensiu de l’espai públic, actuant sobre les activitats que generen més queixes ciutadanes per molèsties originades a la via pública i als establiments.

El pla inclou patrullatges i punts de control policials, inspeccions en establiments i vetlladors, control d’horaris de tancament i intervencions cautelars, entre altres actuacions.

Les actuacions del pla especial se centren en la lluita contra l’incivisme i la inseguretat en set espais de l’Hospitalet que segons la Guàrdia Urbana local mereixen una atenció especial: els Blocs de la Florida, l’avinguda de Severo Ochoa-carrer de Luarca, la plaça d’Eivissa, la plaça de la Llibertat, la plaça Espanyola, el parc de les Planes i el carrer de Llevant.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram