filmserè

Els curts es projecten a diversos punts de la Florida. Foto: Ajuntament

Aquest cap de setmana torna el Festival Internacional de Curtmetratges de la Florida, el Filmserè, que és organitzat pels alumnes de l’institut Eduard Fontserè de la Florida, en col·laboració amb veïns i entitats del barri, així com el Pla Integral de les Planes-Blocs Florida de l’Ajuntament.

A partir de demà, i fins al 5 de juny, la Florida s’omplirà de cinema amb 35 curtmetratges d’arreu del món que participen en l’edició d’enguany, que és la sisena. En concret, el festival arrenca demà dissabte a dos quarts de 10 de la nit, amb una jornada oberta a tota la ciutadania a l’avinguda Primavera, entre el Mercat i el carrer Florida, on es projectaran nou de les 35 peces a concurs. Es tracta d’una selecció important, atès que va ser feta pels alumnes de l’assignatura optativa de cinema del Fontserè, que van fer un triatge entre les 1.086 produccions que s’han presentat per a enguany.

A banda de l’avinguda Primavera, també es faran projeccions públiques de curtmetratges a la biblioteca central Tecla Sala i al Centre Municipal Ana Díaz Rico. Per altra banda, TV de l’Hospitalet també se suma al festival i emetrà una dotzena dels curts.

La clausura del certamen tindrà lloc a l’Auditori de Planeta del Centre el 5 de juny, on es mostrarà una selecció dels curtmetratges premiats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram