Núria Marín

Marín, durant una entrevista amb Línia L’H. Foto: Arxiu

Després de més de 15 anys al capdavant de l’Ajuntament de l’Hospitalet, la socialista Núria Marín deixarà l’alcaldia el pròxim 15 de juny. Així ho han avançat La Vanguardia i El Periódico. De fet, demà hi ha convocada una reunió amb els portaveus dels grups municipals, en la qual Marín els comunicarà la seva decisió.

Segons publiquen els dos rotatius, l’actual tinent d’alcaldia d’Educació i Cultura, David Quirós, serà el successor de Marín al consistori, un relleu que feia temps que sonava a la ciutat. De fet, fa mesos que Quirós, veí de Santa Eulàlia, ha augmentat la seva presència pública com a regidor.

Marín, tanmateix, no deixarà la primera línia de la política, ja que és també senadora a Madrid des de l’estiu passat. Amb tot, finalitza una etapa política a la ciutat i tota una vida de Marín lligada a un ajuntament pel qual, almenys de moment, només han passat alcaldes socialistes. Marín ho és des del 2008, quan va ser l’escollida per l’anterior batlle, Celestino Corbacho, per rellevar-lo al càrrec, ja que ell marxava a Madrid a fer de ministre de Treball.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram