LHospitalet-Festes de Primavera

La participació ciutadana a les Festes de Primavera ha estat multitudinària. Foto: Ajuntament

Èxit d’assistència a l’edició de les Festes de Primavera d’enguany, amb més de 20.000 persones en el conjunt dels actes celebrats a la ciutat.

Segons fonts municipals, prop de 4.500 persones han assistit als concerts de La Farga, 10.000 persones al del parc de la Remunta, 3.600 persones als jardins de Can Sumarro, mentre que el Jardí de les Tortugues, novetat d’enguany, ha aplegat 3.000 persones en les diferents activitats.

El programa ha inclòs des de concerts i arts escèniques fins a expressions de la cultura popular i tradicional, així com esdeveniments pensats per a tota la família.

‘Primavera in Black’ i Los Manolos

La música ha estat un dels eixos de les Festes, amb el ‘Primavera in Black’, amb concerts de petit format al voltant del blues i la música negra, i les actuacions de Juan Magán, la banda Ojete Calor i la cantautora Dàmaris Gelabert a La Farga.

També cal destacar els multitudinaris concerts al parc de la Remunta, amb la participació estel·lar de Los Manolos, el mític duet que va traspassar fronteres amb motiu de la seva participació en la cerimònia de cloenda dels Jocs Olímpics de Barcelona, l’any 1992.

Cultura popular i festes infantils

Pel que fa a la cultura popular i tradicional, gairebé deu mil persones han assistit al Toc d’inici, la Nit de foc, la trobada de gegants (a la imatge, a la plaça de l’Ajuntament), la jornada castellera i la ballada de sardanes. 

Enguany, les activitats per a famílies han arribat a diferents barris i parcs de la ciutat, com per exemple al parc de les Planes, que ha esdevingut aquests dies l’epicentre local de la ciència, amb tallers de divulgació científica.

A més, centenars de famílies han assistit als espectacles infantils del Jardí de les Tortugues i a les actuacions de funàmbuls al Parc de les Meravelles, a Bellvitge.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram