Balcells

Un moment de la visita del conseller a la Florida. Foto: Salut

El nou CAP Florida Sud obrirà aquest estiu. Així ho ha anunciat el conseller de Salut de la Generalitat, Manel Balcells, que ha visitat l’equipament per comprovar in situ els resultats de les obres, que ja han acabat. “Suposarà un salt qualitatiu per a 50.000 veïns de l’Hospitalet, que disposaran d’un espai més ampli i confortable”, ha expressat Balcells.

De fet, la posada en funcionament d’aquest centre mèdic ha estat una de les principals peticions de l’associació de veïns de la Florida els últims anys. L’edifici està ubicat a l’avinguda de Catalunya, número 98, i té 1.500 metres quadrats i 25 consultes, vuit més que l’actual ambulatori del barri. Hi haurà també una sala d’extraccions, una sala polivalent per a formació i activitats d’educació sanitària i una sala de descans per als professionals mèdics.

Actualment, els equips d’atenció de Florida Nord i Florida Sud atenen la població en un sol edifici, ubicat al parc dels Ocellets, que s’ha quedat petit per l’increment poblacional al barri. D’aquesta manera, sostenen des del departament de Salut, quan l’equip de Florida Sud vagi al nou edifici, el de Florida Nord guanyarà, de retruc, més espai.

Licitació del CAP de Sant Josep

Per altra banda, Balcells ha aprofitat la visita a la ciutat per anunciar que s’acaba de publicar la licitació del projecte executiu per al nou CAP de Sant Josep, que ha d’anar al costat de la Farga. D’aquesta manera, Balcells ha volgut destacar “el compromís del departament de Salut amb la ciutat de l’Hospitalet”.

Una vegada que es redacti el projecte executiu, es licitaran les obres per construir l’equipament en el solar que ha cedit l’Ajuntament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram