Jordi Alba

Jordi Alba s’acomiada del Barça després d’onze temporades. Foto: FC Barcelona

L’hospitalenc Jordi Alba posa punt final a la seva etapa al FC Barcelona. Així ho ha anunciat el mateix el defensa a través d’un vídeo que ha compartit a les xarxes socials. Després d’onze temporades jugant al primer equip del Barça, Alba ha decidit que no seguirà a l’equip malgrat que té un any més de contracte, fins al 2024.

“Me’n vaig feliç i tranquil”

En el videoresum de la trajectòria de l’hospitalenc al Barça, Alba assenyala que “estic satisfet de tot el que he aconseguit. Trobaré a faltar córrer per la banda del Camp Nou i sentir l’escalfor de l’afició. Me’n vaig feliç i tranquil”.

El lateral, que suma 458 partits disputats amb la camiseta blaugrana, s’acomiadarà de l’afició aquest pròxim diumenge en el partit contra el Mallorca a l’Spotify Camp Nou.

Així doncs, el tercer capità del Barça segueix les passes de Sergi Busquets, que també marxa del club, i de Gerard Piqué, que es va retirar el passat mes de novembre. D’aquesta manera, el Barça tanca aquesta temporada amb una Lliga i el comiat de tres dels quatre capitans que han format part d’una època marcada en el barcelonisme.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram