concentració

Un moment de la concentració. Foto: Som Santa Eulàlia

Desenes de veïns van participar el passat dia 28 d’abril en una nova concentració en protesta per la tala d’arbres prevista al carrer Martí i Julià. Organitzada per Defensem el Castell de Bellvís, amb la col·laboració d’entitats, associacions de veïns i plataformes de tota la ciutat, la trobada va tenir lloc a la plaça del Mercat, per on van passar molts veïns que van poder informar-se sobre el futur dels arbres en aquest carrer del barri.

Des de la plataforma organitzadora expliquen a aquesta publicació que la concentració va ser “tot un èxit” i que va ser visitada per un “continu de gent” durant tota la tarda. Es van celebrar tallers, activitats infantils i es van recollir signatures en contra del projecte municipal per a aquest vial.

Per altra banda, els organitzadors van posar en marxa una campanya per apadrinar arbres. Properament, col·locaran cartells als arbres amb el nom i cognoms de les persones que han participat en aquesta iniciativa, per conscienciar sobre la seva importància. I és que des de la plataforma incideixen en la necessitat de comptar amb arbres per contrarestar els efectes del canvi climàtic a les ciutats i poder tenir ombres durant l’estiu.

Amb tot, encara no hi ha data per a l’inici de les obres al carrer Martí i Julià, tal com reconeixen fonts municipals a aquesta publicació.

Des del consistori, sigui com sigui, defensen la necessitat de portar a terme aquestes obres per millorar l’accessibilitat al carrer, atès que hi ha arbres que ocupen molt espai a les voreres. A més, hi ha veïns que es queixen de la proximitat dels arbres als seus balcons.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram