mossos

L’arrestat és un veí de la ciutat. Foto: Mossos

Els Mossos van detenir el dijous 16 de febrer un home de 36 anys com a presumpte autor de quatre robatoris amb violència i intimidació a dos hotels, una benzinera i un bingo de l’Hospitalet. Una vegada detingut, els investigadors el van denunciar també per dos robatoris violents més, perpetrats a Sant Joan Despí.

Segons ha detallat el cos policial en un comunicat, la investigació es va iniciar el passat 30 de gener arran d’un primer robatori a la recepció d’un hotel de l’Hospitalet. L’atracador, cobert per amagar la seva identitat, va amenaçar la treballadora de la recepció amb una arma blanca i se’n va endur els diners de la caixa.

Mateix modus operandi

Quatre dies després, el 3 de febrer, un home de característiques semblants i amb el mateix modus operandi, va atracar un bingo a la mateixa ciutat, a mig matí i a plena llum del dia. Una setmana després, el 10 de febrer, l’atracador va repetir el mateix tipus de robatori, aquesta ocasió en un hotel i una benzinera, separats per uns 250 metres.

Segons ha detallat la policia catalana, les imatges i testimonis dels diferents atracaments van permetre identificar l’autor d’aquests, un veí de l’Hospitalet amb 20 antecedents per delictes similars. L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó provisional.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram