Sonia Esplugas

Esplugas en un acte del partit l’any passat, acompanyada d’Alberto Fernández i Manuel Reyes. Foto: Twitter (@soniaesplugas)

L’actual portaveu del PP al Ple, Sonia Esplugas, i presidenta de la formació a l’Hospitalet, ha estat reelegida candidata a l’alcaldia dels populars. D’aquesta manera, Esplugas encara la seva tercera campanya electoral a les municipals com a cap de llista del PP.

Esplugas ha expressat que la seva intenció és millorar els resultats del 2019, que van deixar el PP amb només un representant al Ple, per a “ser decisius en el futur govern municipal”. Per aconseguir-ho, Esplugas proposa rebaixar impostos i posa molt èmfasi en la seguretat i la neteja de la ciutat. “L’Hospitalet té en alguns barris greus problemes d’inseguretat, incivisme, carrers bruts i fanals trencats”, expressa la candidata, que promet posar fi a aquests problemes.

Barris de primera i de segona

En aquesta línia, la candidata popular ha rescatat la idea d’una ciutat a dues velocitats. Per una banda, un nord que pateix els efectes de les crisis i que té diversos problemes, i, per l’altra, un sud que viu en una altra realitat de fires, congressos i grans projectes urbanístics. “Jo vull que tots els veïns de l’Hospitalet visquin en les mateixes condicions i gaudeixin de la mateixa qualitat de vida, visquin en el barri que visquin”, argumenta en aquest sentit.

Per la seva banda, des del PP destaquen que Esplugas és una “candidata molt forta” que “ha resistit els moments més complicats per al partit”. “Va a totes”, avisen des de la formació conservadora.

Per tot plegat, Esplugas assegura que el PP és l’única força de centredreta “constitucionalista” a la ciutat i demana concentrar tot aquest espectre de vot en el partit per proporcionar a l’Hospitalet “el canvi que necessita”. “Prou ja de 43 anys de govern socialista que té la ciutat estancada i abandonada, amb un govern acomodat”, etziba la candidata.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram