networking

A la sessió de ‘networking’ es van fer unes 150 entrevistes. Foto: Ajuntament

L’Auditori Barradas va ser l’escenari el dia 24 de novembre de la quarta edició del Congrés sobre l’Ocupació de les Persones de més de 45 anys, una cita que organitza l’Associació de Persones Aturades de més de 45 anys de l’Hospitalet –Assat50–, amb el suport de l’Ajuntament.

L’activitat va estar presidida per la presidenta d’Assat, María Hilda López, i l’alcaldessa, Núria Marín, que van estar acompanyades per la Síndica de Greuges de la ciutat, Merche García, i de Catalunya, Esther Giménez.

La cita es va celebrar sota l’eslògan Som experiència, eina de futur, aprofita-ho i, de fet, per primer cop es va fer una sessió de networking, a través de la qual 60 persones sense feina de més de 45 anys van poder fer més de 150 entrevistes amb 14 empreses. Una activitat que es va portar a terme a través del Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic, signat ara fa dos anys per consistori, patronals i sindicats.

El valor de l’experiència

Amb tot, l’objectiu del congrés va ser precisament “lluitar pel valor de l’experiència i el talent” i donar visibilitat a un col·lectiu, de la gent de més de 45 anys, que mostra dificultats a l’hora de reenganxar-se al mercat laboral.

De fet, el congrés va comptar per primer cop amb una taula rodona en aquest sentit, la qual duia el títol de El valor de l’experiència i va servir per difondre històries de persones que han pogut trobar feina de nou.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram